Top menu

Mens en Hond in Verbinding[s]weekend

Een lang weekend in verbinding komen met jezelf en je hond

Heb je behoefte om helemaal tot jezelf te komen?

Om verbinding te maken met jouw innerlijke rust, jouw essentie?

Even weg van alle drukte.

Vanuit innerlijke rust ga je samen met je hond een fantastisch weekend beleven! 

 

Deze 4 dagen geven we op een hele fijne locatie, waarbij jouw hond ook mee kan* en je de verbinding met je hond dieper kunt gaan ervaren. Maar het is ook een weekend waarin we in verbinding kunnen zijn met elkaar en met de natuur.

Ik geef dit weekend samen met Anne-Krista Blom. Wij kennen elkaar al een aantal jaar en hebben de gemeenschappelijke wens om met mensen en honden samen te zijn op een gelijkwaardige manier, in verbinding met elkaar en de natuur.

We huren voor de deelnemers een geweldige lodge, sfeervol en gelegen op een unieke locatie DIRECT aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit gebied is met 6.000 hectare, het grootste Nationale Park van Drenthe. En dat een heel lang weekend gewoon naast de deur, wat wil je nog meer?

Dit weekend zien we als een samenzijn vanuit gelijkwaardigheid met mensen en honden*. Waarin wij je meenemen op reis naar jouw essentie. Dit doen we door middel van diverse “oefeningen”, meditaties, inzichtswandelingen, Mindfulness, yoga, rituelen en in de natuur zijn.

Van hieruit ga je de verbinding met de ander op een diep niveau ervaren. Hierin zullen wij begeleidend zijn, daarnaast vinden wij het belangrijk om dit weekend met elkaar te doen, door samen ervaringen en gevoelens te delen, maar ook samen te koken bijvoorbeeld.

En het “toeval” wil ook nog dat het dat weekend volle maan is :-), waardoor we een prachtige avondwandeling bij de krachtige energie van de volle maan gaan maken. Ga je mee?

 

 

Data

Vrijdag 9 juni 13.00u t/m maandag 12 juni 13.00u 2017. Vier dagen die we gepland hebben in een weekend.

Prijs

€ 375 all-in (3 overnachtingen in 2-pers.kamer, 3x diner, 3x ontbijt, 2x lunch, koffie, thee en drankjes)
€ 25 voor hond
* We huren 1 grote lodge voor 6 personen en 4 honden. Je zult begrijpen dat jouw hond alleen mee kan als hij/zij echt goed en ontspannen met andere honden samen kan zijn.
* Wij vragen je na het intakegesprek en definitieve aanmelding een aanbetaling van 50%. Het restbedrag kun je dan uiterlijk 1 maand vooraf betalen

Honden zijn dus welkom, maar ook zonder hond is dit een heel mooi weekend waarin je zelf in een staat komt waarmee je thuis een diepere verbinding met jouw hond kunt ontwikkelen.

Intake

Je hebt na aanmelding een kort telefonische intake om te kijken of dit weekend geschikt is voor jouw hond.

 

Nog 3 plaatsen beschikbaar!

Reacties zijn gesloten.

error: Alert: Content is protected !!