Top menu

Mens en Hond in Verbinding(s)weekend

Een weekend lang samen met je hond in verbinding komen met jezelf en je hond. Even weg van alle drukte en helemaal tot rust komen. Vanuit innerlijke rust ga je samen met je hond een fantastisch weekend beleven!

Zou jij ook graag op een speelse manier en vanuit innerlijke rust, écht contact willen maken met je trouwe metgezel? Leren voelen en begrijpen wat er in z’n koppie omgaat?

IMG_4055

Van 19 t/m 20 maart 2016 organiseert Inez Hartog van Kayaspirit het weekend dat ik samen met TTouch practitioner, Danielle Dessauvagie van Gevoelsdier geef. Samen met je hond genieten van een weekend waarin je leert een diepere verbinding met je hond aan te gaan.

In dit weekend gaat het om plezier hebben en een dieper contact te leren maken met je hond, de band versterken en hem of haar helpen in balans te komen en (meer) zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Je hond is je maatje en het liefst wil je hem of haar begrijpen en heb je het beste met je huisdier voor. We kunnen niet met onze hond praten en daarom denken we misschien dat het niet mogelijk is om te communiceren, maar niets is minder waar. Je hond kan prima aangeven waar hij of zij behoefte aan heeft en het is aan ons om te luisteren en te voelen door middel van onze intuïtie. Nu is intuïtie iets waar wij mensen over het algemeen minder contact mee maken, maar we hebben het allemaal in ons.

Het weekend bestaat uit een doorlopend programma die je samen met je hond kunt volgen. Jullie verblijven op het centrum “Goed Zoals Je Bent” in Drenthe, waarbij het mogelijk is om met je hond in een kamer te slapen. De enige voorwaarde is dat je een sociale hond hebt die goed met andere honden en mensen overweg kan en rustig kan zijn in een groep.

Het programma is doorlopend en bestaat uit

  • Inleiding omgang hond vanuit rust
  • TTouch
  • (Stilte)wandelingen in verbinding met je hond
  • Belevingswandelingen
  • Yoga
  • Mindfulness meditaties

Hartsmeditatie

Data

Zaterdag 19 maart 9.30u uur t/m zondag 20 maart 17.00 uur

Prijs

€ 255 per persoon met één hond. Dit is inclusief overnachting en alle maaltijden.
Als je samen met je partner komt, dus samen één hond, dan krijgen jullie beiden 10% korting!

Je slaapt met je hond op een kamer. Het is mogelijk dat je met nog 1 andere hond en persoon op een kamer slaapt. Partners slapen altijd alleen op 1 kamer met hun hond. Het centrum heeft 2 driepersoonskamers en 3 tweepersoonskamers.

Inleven

Intake

Je hebt na aanmelding een kort telefonische intake om te kijken of dit weekend geschikt is voor jouw hond.

Aanmelden

De aanmeldingen gaan via Inez Hartog van KayaSpirit.

Klik hier om je aan te melden

natuurlijke behendigheid

Locatie

Centrum “Goed Zoals Je Bent” in Meppen (Drenthe)
Mepperstraat 34
7855 PK MEPPEN

Klik hier voor een routebeschrijving.

goedzoalsjebentgoedzoalsjebentzaalgoedzoalsjebent1

 

 

 

 

goedzoalsjebentslaapk

Reacties zijn gesloten.

error: Alert: Content is protected !!