Top menu

Mindful wandelen met je hond

Elke maandag- en vrijdagochtend geef ik wandelingen, waarin je mindfulness leert. Deze wandelingen zijn in het bos bij Drie (tussen Ermelo en Garderen).

Deze meditatieve wandeling is een heerlijk begin van je dag aan het begin van de week en/of aan het eind van je werkweek.

Deze wandelingen zijn voor diegenen die vanuit ontspanning en verbinding op een dieper niveau met zichzelf en met hun hond om willen gaan. Wanneer je wilt leren om op een kalme manier te kunnen reageren tijdens het wandelen. Je kunt wekelijks één of twee keer meedoen om een moment van rust en echte aandacht voor jezelf en je hond te hebben.

Samen Zijn

Samen Zijn

Hoe ziet een wandeling eruit

De nadruk ligt op het ontwikkelen van het mindful kunnen begeleiden van jouw hond. Je zult tijdens deze wandeling samen met je hond ervaren hoe je vanuit rust, mindful om kunt gaan met je hond. Ook is er ruimte voor de honden om lekker los te lopen met soortgenoten. Op deze manier heeft jouw hond fijne sociale contacten.

We beginnen elke wandeling met een oefening om mindfulness te ontwikkelen. We doen een aantal oefeningen om goed te aarden en de energie te laten stromen. Daarna help je je hond te ontspannen en te aarden door middel van een aantal TTouches. Vanuit deze energie gaan we wandelen in de mooie bossen rondom Drie.

Een wandeling duurt 1u en 15min.

Aantal Deelnemers

De groep bestaat uit maximaal 5 mensen met hond.

Locatie

We verzamelen op de parkeerplaats bij Restaurant Boshuis Drie
Sprielderweg 205,3852 MK Ermelo

De serene rust van het Solse Gat moet je ervaren

De serene rust van het Solse Gat moet je ervaren

Dagen en Tijden

Maandag 10.00-11.15u

Vrijdag 10.00u-11.15u

Prijs

10-rittenkaart € 100
5-rittenkaart € 60
Losse wandeling € 14

Betaling: 

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met het rekeningnummer waarop je de betaling kunt overmaken. Je kunt ook contant betalen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door mij een mail (angeliquevankuijk@me.com) of sms (06-49388706) te sturen met:

  • de datum dat je wilt starten
  • je naam en telefoonnummer en e-mailadres
  • gegevens van je hond:, naam, ras, geslacht

Je ontvangt dan een bevestiging van mij. De wandeling gaat door bij minimaal 2 deelnemers. De wandeling gaat niet door bij regen. Je ontvangt dan een mail van mij.

NB. Er kunnen alleen honden mee die sociaal zijn naar andere honden en mensen. Wanneer je teef loops is kun je helaas ook niet meelopen.

Ik ontmoet je graag bij een wandeling!

Angelique met Bibi

Reacties zijn gesloten.

error: Alert: Content is protected !!