Kangani
Mens en Hond in Balans

Aanmelden sociale wandelingen – Procedure voor afspreken.nl

Ben je per ongeluk op deze pagina gekomen? Meld je dan eerst aan voor de Basiscursus Samen op Pad om mee te kunnen lopen met de sociale instroomwandelingen.

_______________________________________________________________________________________
Je ontvang maandelijks via afspreken.nl (dus niet via mijn eigen mailadres!) een mail met een link “Beschikbaarheid invullen”. Deze link klik je aan en dan kom je op de site van afspreken.nl. Hier staan dan alle mogelijke data waarop een wandeling gegeven kan worden voor de komende maand.

Ontvang je binnen een paar uur geen mail van afspreken.nl, check dan je spamfilter of map “ongewenste mail” of neem contact met mij op.

Totdat je opzegt ontvang je voortaan aan het eind van elke maand de mogelijke data voor de nieuwe maand. Vul deze dan direct in, zodat iedereen snel de data in zijn/haar agenda kan zetten.

Hieronder lees je de richtlijnen over hoe je je kunt aanmelden voor een wandeling.

LEES DIT BERICHT S.V.P. EVEN GOED!!

 • Op afspreken.nl klik je de V aan op de data wanneer je mee kunt lopen. Voor honden jonger dan 6 maanden adviseer ik maximaal 1x per week. Honden ouder dan 6 maanden die het aankunnen mogen ook 2x per week mee (Wil je dat en twijfel je, overleg dan even met mij).
 • Wanneer je niet kunt, vul je een X in.
 • Weet je nog niet zeker of je een bepaalde datum kunt, dan kun je voorlopig een ? invullen, dit geldt echter niet als een gereserveerde plaats! Anderen kunnen een V invullen en bij 6 V’s is de groep vol.
 • Als je alles ingevuld hebt, klik je op “verstuur”, je komt dan in het totaal overzicht en ziet dan op welke dagen hoeveel aanmeldingen er zijn. Staat er ergens 7 of meer, dan was die groep al vol en dien je die datum te veranderen in een X als jij je daarvoor ook aangemeld hebt. Je kunt dan eventueel een andere datum aangeven. Dit doe je door met je pijltje op een X of V achter je naam te klikken. Dan kom je weer in het invulscherm.
 • Er kunnen maximaal 5 honden per wandeling mee. Dus als bovenaan 6 staat is de groep vol. (dit is inclusief “mijn” V).
 • De wandeling kan doorgaan als er minimaal 5 V‘s staan.
 • Als je deze maand niet mee wilt lopen, vink dan de optie “Ik ben er deze keer niet bij” aan. Dan weet ik in ieder geval dat je het gezien hebt. Het is teveel werk om iedereen die niet gereageerd heeft na te mailen.
 • Wanneer je je aangemeld hebt bij een groep die niet geschikt is voor jouw hond neem ik contact met je op.
 • De wandelingen waarvoor je aangegeven hebt te kunnen en die doorgaan zijn bindend en dienen ook bij annulering van jou zijde, betaald te worden.
 • Betaling (ad. 15,00 per wandeling) dient contant voldaan te worden voor de hele maand op de eerste wandeling. Betaling kan ook via overschrijven. In de bevestigingsmail staat het voor jou geldende maandbedrag van die betreffende maand.
 • Houd de mails die van afspreken.nl komen in de gaten, want er kunnen ook tussendoor berichten verstuurd worden. Hiervoor kun je op de pagina helemaal naar beneden scrollen.
 • Tijdens de wandelingen dient de hond een comfortabel tuig te dragen en begeleid te worden met een lange lijn van 5m of 10m.

Na de uiterste aanmelddatum ontvang je van mij een bevestigingsmail met de data waarop je mee kunt lopen.

Scroll naar boven