Kangani
Mens en Hond in Balans

Dag 5 – Gratis 5-daagse Experience


Let’s Connect Experience – Dag 5Welkom op de vijfde en laatste dag van deze experience. Vandaag gaan we samenvoegen wat je afgelopen dagen gedaan hebt. Om je ervaring te verdiepen en verder te ontwikkelen is er uiteraard meer tijd nodig dan deze 5 dagen.

Wanneer je gevoeld hebt dat deze oefeningen je een gevoel van plezier en meer verbinding met je hond hebben gegeven, of als je juist nog ongemak ervaart, maar wel het verlangen hebt hier meer rust in te gaan ervaren, dan ben je vast gemotiveerd om dit in je dagelijks leven te integreren. Motivatie alleen is meestal niet genoeg in deze wereld vol afleidingen en werkzaamheden.

Daarom help ik je vandaag om een echt een commitment te maken om dit ook werkelijk te integreren in je leven! Bekijk de video en deel jouw commitment, dit helpt je om je er ook daadwerkelijk aan te houden.

De komende week kun je nog reageren in de Facebookgroep, moedig elkaar aan en ondersteun elkaar om nog een week met de oefeningen en meditaties bezig te zijn. Dan wordt het al aardig een gewoonte.

Als je lid bent van de besloten Facebookgroep, deel het dan onder de post met de link naar deze pagina.

Lees ook de commitments van anderen om je te laten inspireren. Je kunt op elkaar reageren, wees hierin respectvol naar elkaar. Ga niet in discussie, maar geef positieve reacties om elkaar te inspireren en motiveren.

Wanneer je geen Facebook hebt of geen lid wilt worden van de groep, kun je je commitment ook hieronder in het reactieveld onder deze video (scrol naar beneden) plaatsen.Ik wens je een groeiende en bloeiende verbinding, met jezelf en met je hond(en)!


Wil je verder op reis?

Zet dan morgen (zondag 21 oktober) 12.00uur in je agenda, zodat je bij de online meeting bent. Ik geef hier antwoord op vragen die je nog hebt over de oefeningen die we afgelopen dagen gedaan hebben.
En ik vertel je meer over de verschillende vervolgmogelijkheden.
Je kunt hier nl. een vervolg aan geven op de manier die het best bij jou past.


 

2 gedachten over “Dag 5 – Gratis 5-daagse Experience”

  1. Ik wil iedere wandeling en ieder contact met mijn hond verbinding lmaken met haar. Dat deed ik al bleek tijdens deze 5 dagen en het was al mijn zenn moment samen met haar. Op deze manier in verbinding staan heeft ons beiden rust en daarbij zie ik altijd meteen aan haar hoe ik mij voel. Zij reageert daar op zelfs voordat ik het mij bewust ben. Zij geeft mij op tijd aan wat er mis is of juist wat er goed is. Ik geniet iedere dag weer van alle momenten samen.

  2. Ik wil deze reis wel verder zetten en heb mezelf voorgenomen om er in de morgen tijd voor te maken. Daar ben ikzelf al mee bezig door dagelijks een ochtendwandeling maken. Omdat mijn hond nog in revalidatie is na een knie operatie kan zij niet mee. Ik voel nog geen sterke hartsverbinding. Of kan iemand haar ervaring delen wat zij voelt bij de verbinding. Nu ligt mijn hond wel lekker te snurken naast mij terwijl ik de video bekijk. Heerlijk 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Scroll naar boven