Kangani
Mens en Hond in Balans

Deelname aan online traject voor professionals

Wanneer je een eigen bedrijf hebt op het gebied van honden zou ik je willen vragen op “privépersoon” mee te doen. Dat betekent dat je in de Facebookgroep deelneemt vanuit je eigen naam. Dat je geen promotie maakt voor je eigen bedrijf of hondenschool waarvoor je werkt. Hiermee bedoel ik dat je niet de naam van jouw bedrijf en geen links van website(s) deelt in de groep.

Uiteraard kun je in je voorsteltekst vertellen dat je met honden werkt als je dat wilt. De reden van dit verzoek is dat ik niet wil dat het een “reclame-groep” wordt. Ook vraag ik je nadrukkelijk om in je reacties op de opdrachten geen adviezen aan andere deelnemers te gaan geven. 

Realiseer je ook dat deze cursus ontwikkelt is voor de particuliere markt. En hoewel je natuurlijk van harte welkom bent en veel kennis over hondengedrag opdoet en je dit zeker mee kunt nemen in je begeleidingen en eigen werkzaamheden met honden, is het verstandig om hier eerst zelf een tijd ervaringen in op te doen, voordat je dit aan cursisten/klanten overgaat brengen als je dit wilt.

In dit traject wordt ook geen aandacht besteedt aan hoe je dit op cursisten/klanten overbrengt of hoe je het geleerde toepast in je eigen werkzaamheden. Hier zal ik gedurende het traject ook niet op in gaan. Je zult natuurlijk door het geleerde en je ervaring in dit traject jouw werkzaamheden verrijken. Mocht je hierin begeleid willen worden, dan is dat wel mogelijk.

Ik vraag je het foto- en filmmateriaal, alsmede de theorie alleen voor eigen gebruik te gebruiken. Mocht je dingen over willen nemen, dan zou ik het op prijs stellen als je dit altijd van te voren met mij overlegt.

Zonder jouw tegenbericht ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Als je het traject afgerond hebt en je wilt op deze manier met mensen en honden werken, dan sta ik er uiteraard voor open om mensen door te verwijzen wanneer dit relevant is. Ook ben je van harte welkom als je begeleiding wilt bij je eigen werkzaamheden. Dit kan door middel een coachtraject.

Ik wens je veel plezier en succes met dit traject.

Hartelijke groet,

Angelique

Scroll naar boven