Kangani
Mens en Hond in Balans

Puur Rust voor je hond

Wanneer je hond chronische stress heeft of jullie een stressvolle periode hebben, kun je je hond ondersteunen met voedingssupplementen. In mijn jarenlange begeleiding bij stress en trauma werk ik vaak met Puur Tranquil (Rust) van Puur voor Dieren. Hondenbaasjes ervaren werkelijk verschil bij hun hond.

Puur Tranquil bevat een sterke formule met onder andere magnesium, L-tryptofaan en plantenextracten. Dat helpt honden te ontspannen, zodat ze beter om kunnen gaan met situaties die angst of stress veroorzaken.

Bij het gebruik van Puur Rust zie je meestal na een paar dagen het eerste effect. Je kunt het dus prima nu nog inzetten voor deze vuurwerkperiode. Het volledige effect heeft minimaal een paar weken nodig. Je kunt voor herstel in januari en februari door blijven geven.

Wanneer je hond over het algemeen onzeker of angstig is kun je het doorlopend geven. Het is een natuurlijk voedingssupplement die “gewoon” een goede aanvulling op een gezonde voeding is. Je bouwt dan op voor het in stand houden van een zogenaamde spiegel.

Nb. Dit is een affiliatie link, dank voor het kopen via deze link, hierdoor ontvang ik een commissie en jij betaald niets meer 🙏.

Scroll naar boven