Kangani
Mens en Hond in Balans

Weekenden

4 Weekenden zelfreflectie en bewustzijnsontplooiing om weer in verbinding te komen met jezelf

In 2018 worden er 4 weekenden gegeven waarin je door je eigen ontwikkeling meer in verbinding komt met jezelf. Van hieruit kun je ook de verbinding met de ander vanuit je hart (jouw natuur) aangaan. Met jouw hond(en), paarden, kinderen, partner, familie, vrienden en met wie je maar wilt. Er ontsaat weer echt contact wat de band verdiept. Omdat je meer bij je gevoel komt, kun je ook jouw hond beter aanvoelen en op deze manier beter communiceren en hem begeleiden bij wat hij nodig heeft om een ontspannen leven te kunnen leiden, waarin jullie samen genieten.

Elk weekend heeft een eigen thema (deze volgen binnenkort). Je kunt de weekenden afzonderlijk volgen en zoveel als je wilt. Wil je bv. maar 1 weekend volgen met een onderwerp dat je aanspreekt dan kan dat. Wanneer je het hele traject meedoet, zul je gedurende het jaar steeds een stapje verder maken in je ontwikkeling.

9 t/m 12 februari 2018
25 t/m 28 mei 2018
31 augustus t/m 3 september 2018
30 november t/m 3 december 2018
Elk weekend duurt van vrijdag 17.00u t/m maandag 10.00u. En wordt gegeven op de mooie locatie in het Drents-Friese Wold.
Scroll naar boven