Top menu

Shopping List

Op deze pagina staan een aantal producten die ik voor jou geselecteerd heb. Ik heb hierbij gekeken of het voor jouw hond(en) comfortabele en hondvriendelijke producten zijn. Daarnaast vind je een aantal boeken die je kunnen helpen bij je eigen bewustzijnsontplooiing.

Deze producten koop je dan bij Bol.com. Je kunt door op de afbeelding te klikken naar het product en wordt dan doorgelinkt naar Bol.com. Als je het via deze weg besteld, kost het jou niets extra en ontvang ik een kleine commissie via Bol.com. Dank je wel daarvoor.

Aanbevolen boeken honden

Eerlijk gezegd zijn er niet veel boeken meer die ik kan aanbevelen, omdat heel veel boeken nog berusten op trainen van je hond en zelfs ook nog van de dominantie/rangordetheorie uitgaan. In de omgang met onze honden beoog ik een zo’n natuurlijk mogelijk omgang zonder domineren en zonder training. Onderstaande boeken kunnen je meer inzicht geven om je hond beter te begrijpen.

Erg leuk en leerzaam om te lezen


Aanbevolen niet alleen voor puppy eigenaren

E-books

Aanbevolen boeken bewustzijnsontplooiing

Lange lijnen van zacht en stevig materiaal

De bovenste van 5m en de middelste van 10m zijn geschikt voor zowel kleinere als grotere honden en pups van middelgroot en groot lichaamsformaat. Het is een lichte lijn van zacht materiaal, die niet snijd in je handen als deze er doorheen glijdt. De onderste van 5m is ander materiaal, deze is heel licht en snijd ook weer eerder. Wel geschikt voor pups van een klein ras.

Stressreductie

Koelmatten en band voor om de hals voor warme dagen

Autogordels

Autodeken ter bescherming en voor de veiligheid

Je pup of kleine hond veilig en geborgen meenemen in de auto

Om je pup / kleine hond een geborgen en veilig gevoel te geven en hem veilig te vervoeren is deze automand / tas een fijne manier. De link gaat naar hondenoutlet.nl (dus niet bol.com)

Model 1:

Klik hier

Model 2:

Klik hier

Model 3:

Klik hier

Tractive GPS tracker systeem voor honden

Ideaal wanneer jouw hond geneigd is weg te lopen of te verdwalen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken, als dit gebeurt, dan weet je altijd waar hij is.

Comfortabele hondenmanden

Voor een fijne en comfortabele plek voor jouw hond

Leg de belevenissen van jouw hond vast


Reacties zijn gesloten.

error: Inhoud is beschermd