Kangani
Mens en Hond in Balans

Let’s Connect Experience

verbinden met je hond

Connect met je hond vanuit het Hart


In deze Experience neem ik je 5 dagen lang mee op een reis om meer verbinding met je hond te krijgen.

Stapsgewijs leer je hoe je meer in verbinding komt met jouw hond(en) en een sterke band ontwikkelt.

Bewust een natuurlijke binding aangaan met je hond, zorgt ervoor dat je hond zich ontspannen kan voelen, waardoor “ongewenst” gedrag voorkomen, gereduceerd of opgelost wordt. Dit gedrag ontstaat 9 van de 10 keer door stress en/of trauma. Deze experience is ook ideaal voor mensen die een opgroeide pup hebben.

Meer verbinding maakt dat je hond je vertrouwt en hierdoor ook makkelijker luistert als dat nodig is.

Alleen wanneer er een vertrouwensband is kun je je hond goed opvoeden, “probleemgedrag” begeleiden en oplossen of reduceren.

Wat deelnemers ervaren hebben:

 

Doe je mee?

Je ontvang dagelijks een instructievideo waarin ik een praktische experience met je deel, waardoor je kunt gaan ervaren welke positieve invloed dit heeft op de relatie met jouw hond. Tevens geef ik in iedere video onderbouwende theorie en praktijkvoorbeelden.

Deze experiences zijn erop gericht om in eerste instantie beter in verbinding te komen met jezelf. Want dit is nu eenmaal de basis om in contact te kunnen zijn met de ander. Of dit nu je hond is of een ander mens.

Je krijgt ook een fijne techniek aangereikt om te verbinden met je hond door aanraking en een prachtige meditatie om contact te maken vanuit het hart.

Het zijn makkelijke en praktische “oefeningen” en/of geleide-meditaties die iedereen kan doen. Stap voor stap ga je merken dat je uit je hoofd in je gevoel gaat komen. Op deze laag communiceert jouw hond en tjak…daar is die verbinding waar je al zo lang naar zocht!

Weg koekjes, voertjes, worst, fluitjes, tijd voor écht contact!

Geen aandacht vragen, omdat hij MOET luisteren, maar vanzelfsprekende aandacht voor elkaar, omdat je hond het fijn vindt en omdat dit simpelweg zijn natuur is. Als wij er maar voor open staan.

Dit gun ik jou en jouw hond.

Daarnaast ontvang je dagelijks ook de opname van de Facebook Live uitzending die ik tijdens deze Experience gaf. Hierin bespreek ik de ervaringen van de deelnemers en geef ik hier en daar extra informatie. Ook zit hier regelmatig een meditatie in.

Wil jij op deze manier naar je hond kijken en met hem om kunnen gaan? Dan weet ik zeker dat deze Experience je veel gaat brengen.

Wacht niet langer en ervaar snel een diepere band met je hond

Je kunt direct starten. Je ontvangt meteen een welkomsmail en je gebruikersnaam om in te loggen in de online leeromgeving, waar je de 5 lessen kunt vinden. Je ontvangt tevens vijf dagen lang dagelijks een mail om je te herinneren, zodat je er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat. 

Wordt lid van de gratis Facebookgroep om je ervaringen te delen en die van anderen te lezen voor meer inspiratie.

In deze experience doe je direct leerzame ervaringen op, waardoor de relatie en het samenleven met jouw hond een positieve verandering zal geven.

Wat deelnemers ervaren hebben:

Wat deelnemers vonden van deze Experience


Scroll naar boven