Top menu

Let’s Connect Experience


Een 5-daagse Experience start elke dinsdag


In deze Experience neem ik je 5 dagen lang mee op een reis om meer verbinding met je hond te krijgen. Stapsgewijs leer je hoe je meer in verbinding komt met jouw hond(en). Meer verbinding maakt dat je hond je meer vertrouwt en hierdoor ook makkelijker luistert als dat nodig is.

Doe je mee?

Je ontvangt dagelijks een instructievideo waarin ik een oefening met je deel, waardoor je kunt gaan ervaren welke positieve invloed dit heeft op de relatie met jouw hond.

Deze oefeningen zijn erop gericht om in eerste instantie beter in verbinding te komen met jezelf. Want dit is nu eenmaal de basis om in contact te kunnen zijn met de ander. Of dit nu je hond is of een ander mens overigens :-). Je krijgt ook een fijne techniek aangereikt om te verbinden met je hond door aanraking en een prachtige meditatie om contact te maken vanuit het hart.

Het zijn makkelijke oefeningen en/of geleide-meditaties die iedereen kan doen. Stap voor stap ga je merken dat je uit je hoofd in je gevoel gaat komen. Op deze laag communiceert jouw hond en tjak…daar is die verbinding waar je al zo lang naar zocht! Weg koekjes, voertjes, worst, fluitjes, tijd voor écht contact!

Niks aandacht vragen, omdat hij MOET luisteren, maar vanzelfsprekende aandacht voor elkaar, omdat je hond het fijn vindt en omdat dit simpelweg zijn natuur is. Als wij er maar voor open staan. Wil jij  op een andere manier naar je hond kijken en met hem om kunnen gaan? Dan weet ik zeker dat deze Experience je veel gaat brengen.

Tevens ontvang je als BONUS de opnames van de dagelijkse Facebook Live uitzendingen die ik gaf.

Wees Welkom!
Hoe kun je deze Let’s Connect Experience volgen?

Heel eenvoudig!

Deze experience heb ik ontwikkelt en gegeven in oktober 2018, hier zat ook een Facebookgroep bij. Deze is er nu niet, maar je kunt je ervaringen nu delen, de ervaringen van andere lezen en op elkaar reageren onder elke video.

Je kunt aanstaande dinsdag meteen starten. Meld je aan via onderstaande knop. Je ontvangt meteen een welkomsmail en dinsdag de eerste les in de ochtend in je mailbox. Daarna ontvang je dagelijks een mail met een nieuwe videoles.

Je kunt je ervaringen delen op de pagina onder de video, zo kun je samen met anderen je ervaring verdiepen en elkaar inspireren en motiveren. Ik lees zelf regelmatig mee om feedback te geven.

Deze experience kun je nu tegen een laag bedrag volgen. Dit doe ik om jou op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de visie van waaruit ik werk. In deze experience doe je ook direct leerzame ervaringen op, waardoor de relatie en het samenleven met jouw hond al een positieve verandering zal geven.
Wat anderen vonden van deze Experience 

Reacties zijn gesloten.

error: Inhoud is beschermd