Kangani
Mens en Hond in Balans

Hoe zou de band met je hond zijn als je elke dag wandelt met echte aandacht voor de beleving van jouw hond?

Dog Walk Experience

Een nieuwe ervaring voor jou en je hond

Wat brengt deze Experience je?

√ Elke dag een nieuwe beleving met jouw hond

√ Honden die uitvallen bouwen weer vertrouwen op

√ Samen genieten

√ Van een aan de lijn trekkende hond naar ontspannen wandelen

√ Leer je hond echt kennen

√ Meer Plezier – Meer Ontspanning – Meer Verbinding

belevingswandeling met je hond

Wat deelnemers zeggen:

Een echte eyeopener, dankzij het meedoen met de Dog Walk Experience. En ik ben ook erg blij dat ik deze ervaring heb mogen meemaken. Het meedoen was voor mij echt een cadeautje 💝 en ik zie nu weer meer de mogelijkheden i.p.v. de onmogelijkheden!


Fijn lopen zo zonder gespannen hond en vrouwtje . Oké het is in het donker en we kwamen geen andere honden tegen maar ik merk zeker verschil in haar houding en lopen. Veel meer ontspannen en ze heeft er duidelijk plezier in. Misschien hooguit 500 meter gelopen in een half uur. Maar wel ontspannen terwijl hij vaak gestrest is in het donker en altijd op zijn hoede.


Zojuist dag 2 gedaan. 1,5 uur gelopen. Wat is dát leuk zeg. Erg genoten hiervan.


Als ze snuffelde liep ik meestal rustig door, ze kwam er wel achteraan, nu niet, nu in verbinding en samen verder, geweldig. En ik dacht dat ik al best veel mét haar liep, maar nu ervaarde ik dat ik toch nog veel los van haar liep. Heerlijk, bedankt.


We hebben genóten. 


Ik ben me we heel erg bewust geworden hoeveel leiding ik gewend ben aan haar te geven. Beetje van geschrokken…. 


Sinds wij de belevingswandelingen maken, en onze honden (vooral onze australische herder, want de kleine honden trokken beiden niet aan de riem) meer ruimte geven, trekken ze niet meer. Dit is heel lang een lastig punt geweest. Het gaat nu zelfs zo goed dat Alex deze week ook een tuig krijgt ipv de gentle leader die we al 2 jaar gebruiken om hem uit te laten!


Ik heb mijn hond zelden zo ontspannen gezien. 


Ik vind het erg leuk om de dag te beginnen met jouw ontspannen praatje Angelique!


Vandaag weer heerlijke avonturen beleefd! Mét nieuw tuig en zonder trekken, wat is dit genieten! Bedankt voor deze experience.


Gisteravond keek ik naar een aflevering van Homeland, deze serie begint met een heel mooie quote die mij deed denken aan de online cursus How2Talk2Dogs en deze Experience:


“The first revolution is when you change your mind about how you look at things, and see there might be another way to look at it that you have not been shown”


Erg bedankt voor deze leuke en leerzame lessen!


Heel erg bedankt voor deze leerzame lessen. Het valt hier in de smaak;) fijn dat je dit wilde delen.


Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring. 


Lieve Angelique, Heel erg bedankt voor deze verhelderende Dog Walk Experience. Er viel voor mij veel op z’n plek, en heb er net zo veel nog van geleerd.


Hai Angelique, hartelijk dank voor de leuke week.


Dank je wel voor de leerzame tips. Top.


Een hele leerrijke ervaring. Ook de reacties van de deelnemers waren leuk om te lezen. Bedankt Angelique voor jouw mooie inzichten❤️.


Dankjewel Angelique voor dit leuke initiatief. Ook al ben ik al een tijdje bekend met jouw zienswijze, toch heb ik weer nieuwe inspiratie opgedaan en heb ik nieuwe aspecten ontdekt. Het blijft een ontdekkingsreis!


Dank je wel, Angelique!! Het was echt een cadeau om elke dag naar je filmpjes te kijken, Bibi te zien genieten, de verhalen te lezen die iedereen deelde en zelf weer eens extra bewust bezig te zijn van het hoe/waarom ik de dingen doe. En daardoor nog meer te genieten van het contact met mijn hond. Al met al een bijzondere ervaring, een heel bijzondere week  :-).


Hier sluit ik me graag bij aan.


Dank je wel voor de adviezen! Ga ze gebruiken en ik ga genieten van de wandelingen! top!


Ik heb ervan genoten en hoop voor anderen dat je het nogmaals zal gaan aanbieden! Hartelijk bedankt voor je vrolijkheid, rust en inspiratie!!


Inderdaad Angelique super mooie en waardevolle experience! Dank dank dank….wij (honden)en ik zijn er nog mee bezig…ieder in zijn/haar eigen tempo, maar wat een genot.. fijn dat je deze experience hebt gemaakt!


Het was een geweldige ervaring, en we zien er naar uit om hiermee verder te gaan! Bedankt, ook namens een tevreden NewFoundlander.


Zus is zó nieuwsgierig, weet niet van ophouden. Kiest alle straten( weer niet het park) die ons verder van de auto afdrijven. We lopen onder flats door, rondom prullenbakken, slootkanten. Heuveltje op en af. Portiek van de flat. Ik heb haar zelden zo ontspannen gezien. 


Enorm bedankt voor deze Experience. Wat een verschil nu ik dit standaard toepas al. 


Wil jij de wandelingen met je hond ook transformeren?

Je kunt DIRECT starten!

Wat biedt deze Experience

5 inspirerende instructievideo’s van ongeveer 15 minuten per keer.

Elke dag een video om je dag geïnspireerd te starten

O&A webinar van 1 uur.

Je ervaringen delen met anderen in de FacebookCommunity

wandelen met je hond
wandelen met je hond
wandelen met je hond
wandelen met je hond
wandelen met je hond
vraag alles over wandelen met je hond

Bepaal zelf je bijdrage: € 17 | € 27 | € 47

De lessen kun je keer op keer bekijken in de online leeromgeving

Wordt ook lid van de Facebookgroep om je ervaringen te delen

Scroll naar boven