Kangani
Mens en Hond in Balans

Werk gemaakt door Stephanie Kok

In-Verbinding-Zijn

Dit werk is gemaakt door Stephanie Kok. Meer zien? Kijk dan eens op haar Facebook pagina:

www.facebook.com/natuurspiegelkracht

Op haar website vind je meer informatie:

www.natuurspiegelkracht.nl

NatuurSpiegel Kunstcreatie
Jouw NatuurSpiegel creatief stromend op papier!

Van NatuurSpiegels maak ik ook Kunstcreaties met natuurlijke pigmenten en aquarelpotloden op duurzaam papier. Via mijn creativiteit geef ik jouw boom, kruid of (huis)dier naar aanleiding van jouw NatuurSpiegelvraag weer. Ik werk intuïtief aan jouw Kunstcreatie, waardoor jij weer nieuwe Inzichten kunt ervaren. Zo heb jij iets tastbaars en kan de spiegeling doorwerken, ook na mijn NatuurSpiegel Kracht begeleiding.

Hoe kwam deze creatie tot stand:

In 2016 volgde Stephanie met veel enthousiasme het online traject, we bleven contact houden. Zij plaatste af en toe creaties op haar FB pagina die mij aantrokken en er ontstond bij mij een wens om Kuviak ook op deze manier op papier te vereeuwigen.

Nog zonder dat ik wist dat zij dit ook voor anderen deed, stelde ik op een gegeven moment de vraag of zij Kuviak zou willen schilderen. Haar intuïtiviteit bracht ook mijzelf in deze creatie en zo ontstond er een prachtige kunstcreatie die nu bij mij aan de muur hangt. Én die ik nu gebruik om mijn werk met mensen en honden te bekrachtigen, het verteld wat ik uit wil dragen: ‘In-Verbinding-Zijn‘.

Deze kunstcreatie bezorgde mij kippenvel en geeft mij tot op heden nog steeds veel kracht. Zo dankbaar!

 

Scroll naar boven