Kangani
Mens en Hond in Balans

Dag 4 – Gratis 5-daagse Experience


Let’s Connect Experience – Dag 4Welkom op de vierde dag van deze experience, vandaag gaan we een harts-verbinding maken.

Bekijk eerst onderstaande video. In deze video leg ik uit wat een harts-verbinding is en wat voor effect dit heeft op het samenleven met je hond. Door verbinding vanuit het hart ontstaat er een onvoorwaardelijke en zuivere verbinding. Hierdoor kun je in het dagelijks leven je hond beter (eerlijker) begeleiden in (moeilijke) situaties en zal zowel jij, als je hond meer plezier en ontspanning ervaren.

Daarna kun je de geleide hartmeditatie beluisteren. Ik heb een versie gemaakt met muziek en één zonder muziek. Ervaar maar wat jij prettiger vindt. Je kunt de meditatie ook weer downloaden.

Als je lid bent van de besloten Facebookgroep, deel dan daar jouw ervaring van de experience van deze dag onder de post met de link naar deze pagina.

Lees ook de reacties van anderen om je ervaring te verdiepen. Je kunt op elkaar reageren, wees hierin respectvol naar elkaar. Ga niet in discussie, maar geef positieve reacties om elkaar te inspireren en motiveren.

Wanneer je geen Facebook hebt of geen lid wilt worden van de groep, kun je je ervaringen ook hieronder in het reactieveld onder deze video (scrol naar beneden) plaatsen.Via deze link kun je de meditatie beluisteren

Met muziek

Zonder muziek


Ik wens je een hartverwarmende dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Scroll naar boven