Kangani
Mens en Hond in Balans

Gravatar aanmaken

Om je reactie of referentie persoonlijker te maken, zou ik het leuk vinden als je foto (of de foto van jouw hond(en), in de afbeelding komt. Zo zien mensen, dat er hier echte mensen aan het woord zijn. Als je dit wilt, maak dan een Gravatar aan. Lees hieronder hoe je dat makkelijk en gratis kunt doen.

Wat is een Gravatar?

Gravatar staat voor ‘Globally Recognized Avatar‘. Via de website kun je eenvoudig een account aanmaken en je eigen afbeelding uploaden. Het account – en de afbeelding – zijn gekoppeld aan je e-mail adres. Wanneer je ergens een reactie plaatst met je e-mail adres waarbij Gravatar wordt gebruikt, wordt automatisch je afbeelding getoond.

Gravatar

Gravatar aanmaken: hoe doe ik dat?

Dat kan heel eenvoudig in een paar stappen.

Klik hier om naar de website “nl.gravatar.com” te gaan.

Klik op de knop ‘Create Your Own Gravatar’

Maak een profiel aan door je e-mail adres, gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen

Klik op ‘sign up’

Vervolgens wordt er een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mail adres. Zo kun je jouw account verifiëren. Klik vervolgens op ‘Sign in to Gravatar’ om aan de slag te gaan. Wanneer je onder verschillende e-mail adressen werkt, is het mogelijk deze te ‘koppelen’. Zo hoef je maar één keer je Gravatar aan te maken. Bovenaan in het menu kun je vervolgens via de optie ‘my profile’ gegevens over jezelf invullen. Daarmee bepaal je ook de weergave naam van je profiel.

Ga vervolgens in het hoofdmenu (navigatie aan de bovenkant van het scherm) naar ‘My Gravatars’. Daar zie je in de tekst de melding:

“Whoops, Looks like you don’t have any images yet!  Add one by clicking here!”

Vervolgens kun je een foto van jezelf of jouw hond uploaden die op je computer staat. Door het bestand te selecteren en op ‘next’ te klikken, kun je de afbeelding bijsnijden en zie je hoe deze er in de kleine en grote weergave uitziet. Klik vervolgens op ‘crop & finish’, kies voor welk publiek je afbeelding geschikt is en je bent klaar!

Let’s make it personal!
🙏

Scroll naar boven