Kangani
Mens en Hond in Balans

Individuele begeleiding omgang hond

Wanneer je individueel advies wilt en / of begeleid wilt worden in de omgang met jouw hond is dat mogelijk. Er zijn een aantal manieren waarop ik mensen begeleid, afhankelijk van jouw behoeften en mogelijkheden.

Individuele begeleiding is mogelijk bij:

  • Je krijgt een pup en wilt je goed voorbereiden.
  • Je hebt een pup en wilt begeleid worden, zodat je leert hoe jij jouw pup zo kunt begeleiden dat hij/zij op kan groeien tot een stabiele volwassen hond.
  • Je hebt of krijgt een hond uit het buitenland en wilt leren hoe jij hem/haar zo kunt begeleiden dat hij/zij zich hier veilig voelt en ontspannen door het leven kan gaan.
  • Je ervaart gedrag bij jouw hond wat problemen geeft en je wilt leren hoe je jouw hond kunt helpen.
  • Je weet dat jouw hond chronische stress heeft en wilt hierin begeleid worden om dit te reduceren.
  • Je bent onzeker in de omgang met jouw hond of vind het moeilijk om rustig te kunnen reageren in de omgang met jouw hond en wilt met zelfvertrouwen en vanuit rust kunnen reageren.

Hoe begeleid ik je

Een eerste sessie vind altijd via Skype/telefonisch of hier op de hei (omgeving Garderen) plaats. Tijdens deze sessie geef ik je advies n.a.v. een intakeformulier dat je van te voren invult. In deze sessie bespreken we tevens hoe het vervolg eruit ziet. Dat kan verder via Skype/telefonisch, hier op de hei of bij jou in de omgeving of thuis afhankelijk van de mogelijkheden en behoeften.

Mijn Visie

Begeleiding wordt altijd gegeven vanuit rust en met oog voor kwaliteit. Dit betekent dat de sessies niet persé 1 uur duren, maar dat dit afhangt van wat er op dat moment nodig is en kan. Als dit een live-sessie is met hond kijk ik naar wat jouw hond aankan, zodat hij ontspannen kan blijven en hierdoor nog kan leren. We respecteren hierbij de grens van de hond. Als dat een sessie via Skype is, dan zullen we afronden als het voor jou voldoende is. Een sessie varieert in de regel van 45 min. tot 90 minuten.

Ook de lengte van een traject is voor iedereen anders en ik kan nooit van te voren bepalen hoe lang een traject duurt. In de regel worden sessies in de eerste twee maanden met een korte tussentijd gegeven (elke week of om de week), daarna kan de tijd die er tussen zit langer duren. Voor optimale groei ben ik in de regel zo’n half jaar met mensen bezig. Ook dit natuurlijk weer afhankelijk van wat de vraag is.

Tarief

  • Livesessies bij jou thuis € 85 per uur incl. b.t.w. en excl. reiskosten als ik verder dan 10km moet rijden. Bereken hier je reiskosten.
  • Livesessie hier op de hei (Speulderhei tussen Garderen en Speuld) € 75 per uur incl. b.t.w.
  • Sessie via Skype / telefoon € 65 per uur incl. b.t.w.

Wil je een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met mij op: 06-49388706

Of stuur een e-mail: [email protected]

NB. ik kan geen tips of kort advies per telefoon of e-mail geven, als je echt iets aan de situatie wilt veranderen is er meer nodig dan een paar tips. We gaan samen een traject in, waarmee ik jou en jouw hond werkelijk help. Ik geef je daarvoor mijn commitment en vraag dat ook van jou, alleen dan zal er verandering plaats kunnen vinden.

Scroll naar boven