Kangani
Mens en Hond in Balans

Leven in Verbinding Community

Online community

Als vervolg op het 3-maanden traject kun je jezelf verder ontwikkelen om op deze manier samen te leven met je hond. De community is een mogelijkheid om de verbinding met jezelf en met jouw hond(en) te verdiepen. 

​​Hier inspireren we elkaar om deze ontdekkingsreis met je hond te kunnen maken.

Of je nu een pup of een volwassen hond hebt of jouw hond al jaren bij je woont of dat jullie net samen zijn, je bent welkom in de community.

Om deze reis voor iedereen mogelijk te maken is een online community een prachtige manier.

De community is iets voor jou als je:

De praktische situaties wilt kunnen voorleggen en bespreken met anderen.

In contact wilt zijn met gelijkgestemden.

Verder wilt groeien in het kalm kunnen reageren in situaties met je hond.

Al op de weg bent, maar je nog teveel zorgen en twijfels kent, en daarom op zoek bent naar wederzijdse steun en inspiratie.​​​​​​​​​​

Niet een instructeur zoekt die jou vertelt hoe je met je hond om moet gaan, maar als je dat graag zelf wilt gaan ervaren en hier wel in begeleid wilt worden.

De relatie met je hond verder wilt verdiepen.

Praktisch

Je kunt dagelijkse inspiratie vinden in de community, waarin je met gelijkgestemden ervaringen uitwisselt, video’s gericht op een specifiek onderwerp kunt bekijken en meditaties kunt beluisteren, en zo deze manier van omgang voortzetten en verdiepen.

Minimaal één keer per maand ontvang je van mij begeleiding via een online meeting. We bespreken hier onderwerpen waar jullie mee aan de slag willen. De inhoud hiervan baseer ik dus op wat er in de groep gedeeld wordt en waar op dat moment behoefte aan is. Je kunt dus altijd de vragen waar je mee loopt inbrengen en deze gebruik ik om weer waardevolle leerstof te geven.

Hoe ziet dat eruit?

Maandelijks een online meeting, waarin we elkaar kunnen horen en zien. 

Maandelijks een praktische opdracht die je helpt om je hond te begeleiden en met meer vertrouwen samen te leven. Je deelt hierover met andere deelnemers in de community en tijdens de online meeting.​​

Regelmatig plaats ik meditaties, die je helpen om beter met jezelf in verbinding te kunnen komen en blijven.

Regelmatig plaats ik een video waarin ik een specifiek onderwerp belicht.

√ Wanneer hier genoeg animo voor is, organiseer ik live-bijeenkomsten (een dag) waarin ik inspeel op wat er leeft in de groep en waar we de verdieping ingaan. Hier kun je alleen als lid van de community naar keuze aan meedoen. De inhoud wordt bepaald door waar behoefte aan is, waar we de verdieping in kunnen gaan. Een dag kan ook gegeven worden door een andere deskundige, denk aan dierentolk, systeemopstelling, TTouch. Voor deze bijeenkomsten geldt een extra vergoeding.

Wat levert het je op?

√ Je gaat steeds beter leren hoe je jouw hond in dagelijkse situatie kunt begeleiden zonder commando’s.

√ Je maakt je vertrouwd met een manier van doen en denken die ervoor zorgt dat je altijd je innerlijke rust kunt bewaren. Zelfs in omstandigheden die je anders van slag zouden maken.

√ Je kunt hierdoor jouw hond steeds beter begeleiden en de verbinding zal verdiepen.​​​

Hoe wordt je lid van de community?

Deze community is alleen toegankelijk voor mensen die het online 3-maanden traject hebben gedaan (of in het verleden de How2Talk2Dogs).

De community vind plaats in een besloten Facebookgroep. De berichten die in deze groep geplaatst worden zijn niet zichtbaar voor mensen die geen lid zijn. Hierdoor kun je dus binnen de veiligheid van de groep jouw vragen en ervaringen delen.

Bij aanmelding kun je gratis meedoen tot de eerste dag van de eerstvolgende maand. Zo kun je eerst even snuffelen of deze community iets voor jou is.

Daarna betaal je maandelijks een vast bedrag van slechts € 10,00.

Je kunt zolang lid blijven als je wilt en wanneer je wilt stoppen kun je je ook makkelijk direct weer uitschrijven.

Wanneer je je aanmeld gaat jouw lidmaatschap meteen in. Je ontvangt een mail met een uitnodiging voor de groep. Daarna ontvang je elke 1e van de maand een mail met een betaallink om je bijdrage te voldoen. Je kunt elk moment weer uitstappen. Vanaf het moment dat je je afmeld zul je geen nieuw betalingsverzoek meer ontvangen. Het is niet mogelijk om (een deel van) het geld voor een al betaalde maand terug te krijgen.

Heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op.

Ik ontmoet je graag in de community!

Je kunt DIRECT meedoen!

Scroll naar boven