Kangani
Mens en Hond in Balans

Geefactie boek Leven in Verbinding

Geïnspireerd door een radiointerview met auteur van het boek, Irene Van Lippe-Biesterfeld, dat ik hoorde toen ik in de auto weer terugreed van een wandeling met mijn oppashond. Tijdens deze wandeling had ik weer filmpjes gemaakt voor de serie vlogs die ik ga maken. In het eerste vlog zie je hoe een dagwandeling “Samen op Avontuur” eruit kan zien en vertel ik je iets over de “Innerlijke Reiswandeling“, die ik vanaf november 2016 aanbied. De naam “Mens en Hond in Balans” is de afgelopen maanden stapsgewijs aan het veranderen naar “Mens en Hond in Verbinding” (hierover later meer). Kortom; toen ik de radio aanzette en dit interview hoorde, kwam er in mij op “dit kan geen toeval zijn” en kreeg ik het idee het boek niet alleen voor mezelf te bestellen, maar ook voor jou!

Ik ga 2 boeken verloten onder de aanmelders voor de cursus “How2Talk2Dogs”, die ook gaat over leven in verbinding. De cursus gaat over hoe je meer in verbinding kunt zijn met jouw hond, door je hond beter te begrijpen. Over de omgang met jouw hond, waar deze dieper liggende visie achter zit. Daarom vind ik het zo mooi om dit boek te verloten.

Hoe kun jij kans maken om het boek te krijgen?

Meld je aan voor de inspirerende en waardevolle cursus How2Talk2Dogs, die jouw leven met jouw hond gaat transformeren. Onder alle aanmelders verloot ik zaterdagochtend 5 november om 10.00u de boeken. De “winnaars” kunnen dit zien in de geheime facebookgroep van de cursus, die zaterdagochtend opgestart wordt.

Aanmelden

Meer informatie over de cursus

Scroll naar boven