Top menu

Kom in je Kracht Dag

Verlang jij ernaar om jouw innerlijke kracht te ervaren?

Maak tijdens deze dagworkshop samen met jouw hond

een innerlijke reis en herontdek jouw essentie.

De stroom van het leven (weer) ervaren?

Weer de kracht in jezelf kunnen ervaren?

Weten wie je ten diepste bent en dit kunt volgen?

Leven vanuit flow?

Een dag in de natuur

Een dagje in de natuur is op zich al heerlijk. Even helemaal weg van de hectiek van alledag. De natuur brengt jou terug naar je eigen natuur, jouw essentiekracht, innerlijke rust en vreugde. De wandelingen worden op een rustig tempo gelopen en er zullen ook rustmomenten zijn. We volgen geheel de flow van het moment. Deze wandeling wordt ondersteunt door meditaties en een verrassend element waardoor je dieper in verbinding gaat komen met jouw essentie, daar ben ik van overtuigd.

Contact met jouw hond vanuit jouw essentie

Deze wandeling kan met of zonder hond gedaan worden. Heb je geen hond, maar houd je wel van honden en vind je het leuk als er honden meewandelen? Je bent van harte welkom. De honden (maximaal 3 per groep) mogen tijdens deze dag gewoon zichzelf zijn en hoeven geen opdrachten uit te voeren. Tijdens deze wandeling lopen de honden aan een lange lijn en zijn we ook in contact met hen. Zij zijn helemaal onderdeel van dit geheel. Er is deze dag een deel van de wandeling waar honden los mogen.

Wanneer je met hond komt zul je ervaren hoe het contact met jouw hond verdiept wanneer jij vanuit jouw essentie, jouw innerlijke kracht met hem/haar samen bent.

Hoe ik werk

Ik werk met kleine groepjes van maximaal 3 personen. Tijdens deze wandeling begeleid ik met coaching, mindfulness, inzicht meditatie en lichaamswerk. Ook zijn er een paar verassende elementen deze dag om je te helpen jouw essentie te ervaren.

Data & Locatie

Deze wandelingen worden in verschillende mooie natuurgebieden, op verschillende plaatsen in Nederland gegeven. Kijk hieronder op welke datum ik waar ben.

De wandelingen worden in het voorjaar van 2020 weer ingepland.

Kosten

€ 75 incl. b.t.w. (je neemt zelf je lunch mee)

Aanmelden

Je kunt je interesse aangeven door mij een e-mail te sturen: angeliquevankuijk@me.com. Je ontvangt dan een melding zodra er nieuwe data zijn (geheel vrijblijvend).


Bekijk het filmpje om alvast in de mood te komen 🙂


2 reacties op Kom in je Kracht Dag

 1. Ida Beijer januari 6, 2020 bij 11:02 #

  Dag Angelique,

  Nav een beetje zoeken op internet kwam ik op jouw site. Erg interessant, spreekt me erg aan.
  Ik zou graag op de hoogte gehouden worden op welde data je weer een wandeling doet. Ik hoop ook in het weekend?

  Groet Ida Beijer

 2. Christa oktober 25, 2018 bij 14:58 #

  Niets zo belangrijk als de verbintenis met het Universum Jezelf de ander Zo prachtig om te hebben Vertrouwen Lijkt me geweldig met mijn hondje en als het kon ook met de katten Daarna pas met mensen Haha Kom zeker een x in de toekomst Je hebt een Prachtige visie!
  Harte gr v Christa Aisha

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd