Kangani
Mens en Hond in Balans

Een nieuw Avontuur

Na een aantal jaar blogs schrijven, ga ik een nieuwe uitdaging aan….vlogs maken :-). Daarnaast zal ik natuurlijk ook blogs blijven schrijven, dus er komt meer afwisseling (voor ieder wat wils).

Dit is het eerste vlog “nieuwe stijl”, die ik nu wil gaan maken, ik heb in het verleden al meerdere (impressie)video’s gemaakt, en ik was april 2014 begonnen met een soort van vlogs, maar dit is door omstandigheden toen niet doorgezet. En blijkbaar was het de/mijn tijd nog niet. Je kunt op mijn YouTube kanaal al wel veel, vooral impressie video’s vinden en een aantal informatieve. Maar vanaf nu ga ik dus regelmatig vloggen 😃.

quote

In dit 1e vlog (die wat langer is geworden dan gepland en de volgende zullen zeker korter worden) neem ik je graag mee op avontuur! Een avontuur in alle opzichten, want het vloggen op zich wordt ook een avontuur. Ik weet nog niet wat ik ga vloggen, tenminste ik heb voor de komende weken al een aantal onderwerpen, waar ik afgelopen jaar filmmateriaal van verzameld heb, maar ik wil mij vooral laten leiden door de flow van het leven. En werken met wat er op dat moment in mij opkomt of wat ik tegenkom in mijn (werk)leven. Het kan dus van alles zijn, maar zal natuurlijk te maken hebben met de omgang met onze honden, het begrijpen van honden, bewustwording, bewustzijnsontwikkeling en leven vanuit innerlijke vrijheid voor mens èn hond.

Samen op Avontuur

Honden vinden het fantastisch om samen met hun mens(en) op avontuur te gaan, in deze video zie je dan ook een aantal dingen die je samen met jouw hond kunt uitproberen, kijk wat jouw hond leuk vindt. Wanneer je het leuk vindt om dit eens in een groepje te doen, onder mijn begeleiding, zodat je nog beter leert zien wat jouw hond leuk vindt en hoe hij dit communiceert naar jou, doe dan eens mee met de dagwandeling Samen op Avontuur. Deze dagwandelingen geef ik in groepsverband met kleine groepjes van maximaal 3 mensen met hun hond.

In deze vlog vertel ik je ook over de Innerlijke Reis wandeling, een nieuwe dagwandeling, die ik vanaf november 2016 aanbied. Tijdens deze dagwandeling neem ik jou mee op reis in jezelf. Deze dag staat dus meer in het kader van coaching.

Naast het delen van kennis over de omgang met je hond vanuit verbinding en je hierin te begeleiden ben ik de laatste maanden namelijk ook steeds meer gaan coachen. Deze sessies vinden plaats in de natuur, samen met jouw hond. De hond kan hierbij functioneren als steun, leermeester en spiegel. Je kunt natuurlijk ook een sessie van een uur doen, maar in een hele dag samen op pad ga je veel verder de verdieping in.

Afgelopen week had ik weer een mooie sessie, waarbij mijn oppashond Kiet mee was. Toen ik degene die ik coachte, begeleidde om haar emotie er gewoon te laten zijn, schoot zij weer in haar patroon om helemaal in het verhaal te gaan; er kwamen vele gedachten op die probeerde te achterhalen waar deze emotie nou door kwam enz. enz. Op dat moment was Kiet fanatiek aan het graven. Waarop zij lachend tot het inzicht kwam: “Tja, hoe diep wil ik graven?” “Of mag de emotie er gewoon zijn?” De emotie mocht er gewoon zijn en even later belandde wij in een enorme lachbui, zo simpel kan het leven zijn 😀.

De komende tijd zal ik dus meer vlogs gaan maken om informatie te delen en jou te inspireren met de beelden

Als je het leuk vindt om op de hoogte gesteld te worden als er een nieuwe vlog is, abonneer je dan op mijn YouTube kanaal. Vind je een video leuk, klik dan op 👍 onder de video. Zo inspireer je mij ook weer om deze vlog’s te blijven maken.

Ook leuk als je een reactie (liefst met een Gravatar) hieronder zet, bijvoorbeeld wat jou in de vlog geïnspireerd heeft of over de avonturen die jij met jouw hond beleefd.

En om meer mensen hiermee te inspireren zou ik het super vinden als je deze pagina deelt door middel van onderstaande knoppen.

Graag tot de volgende keer!
🙏

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Scroll naar boven